Bemanningsbyraaet

Om Bemanningsbyraaet

Bemanningsbyraaet, Qualified Professionals og Qualified Solutions Consulting er en del av Qualified Solutions Group. Sammen dekker vi alle dine bemannings- og rekrutteringsbehov.

For å lære mer om Bemanningsbyraaet kan du trykke her

Bemanningsbyraaet tilbyr utleie, rekruttering og sluttvurdering av medarbeider. Vår solide fagkompetanse, tett oppfølging og vårt unike lokale kontaktnettverk gjør at vi finner den rette medarbeideren til ditt behov. Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer.

 

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og et av Norges beste vikarbyrå.  Vi har kompetansen du har behov for når du skal ansette medarbeidere eller finne vikarer. Våre fagområder er: Kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.  Vår solide fagkompetanse, tette oppfølging, og vårt unike, lokale nettverk gjør at vi finner den beste medarbeideren. Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer. Kontakt oss for å høre hva Bemanningsbyraaet kan gjøre for din bedrift. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Skien.